|
Showing 1 - 5 of
5 matches in All Departments
Het jy geweet daar's 'n gaatjie in die middel van die see? En het
jy al gehoor van Gaggavrotstad? Die stories vol byklanke en
liedjies is 'n ware belewenis. Kom deel in al Merlyn se pret en
avonture! Stories op die CD: Onder die see, ja; Atlantis; Merlyn -
die Begin; Oom Oktavius; Skooldae; Gaggavrotstad; Opsaal;
Walvis-avontuur; Die Springbokkems; Poseidon.
Weet jy wie almal in Droomland bly? ’n Reus wat nie soos ander
reuse is nie, ’n verwaande kat wat te lui is om te spin, ’n haan
wat nie wou kraai nie en Andries Olifant wat nie in ’n winkel kan
werk nie … Ontmoet al hierdie karaktertjies en nog vele meer! Deel
in hulle avonture en ontdek die wonderwereld van stories … Stories
op die CD: Die boeke se opstand; ’n Besonderse vriendskap; Flippie
Vis gaan see toe; Pompom en die groen parkiete; Die Engelprinses;
Die haan wat nie wou kraai nie; Die drie maats; Andries Olifant;
Die slang en die aap.
Weet jy wie almal in Droomland bly? ’n Reus wat nie soos ander
reuse is nie, ’n verwaande kat wat te lui is om te spin, ’n haan
wat nie wou kraai nie en Andries Olifant wat nie in ’n winkel kan
werk nie … Ontmoet al hierdie karaktertjies en nog vele meer! Deel
in hulle avonture en ontdek die wonderwereld van stories … Stories
op die CD: Rooikam; Die reus wat nie ’n reus wou wees nie; Waarom
die tongvis plat is; Pompom maak sy dierevriendjies gesond; Die ou
vroutjie en Myro, die kat; Jakkals volg ’n spoor; Pikkie Pikkewyn;
Die sandglas van Vader Tyd; Die pers drakie.
The feast of flavours series is an illustrated series of cookery
title that offers insights into the culinary traditions of
countries all over the world. Each volume is a fascinating
introduction to the exotic ingredients and unique culinary heritage
of the region. It provides insights into the techniques of food
preparation and the cooking styles used in the various kitchens.
The recipes are accompanied by instructions and photographs, making
it easy to recreate these dishes effortlessly in one's own kitchen.
Feast of flavours from the South African Kitchen brings together a
mouth-watering collection of recipes with a uniquely South African
slant. The title includes recipes for hearty soups, vegetable
dishes, seafood, chicken, beef, pork, venison, lamb and scrumptious
desserts. The introduction contains an illustrated overview of
cooking methods and ingredients as well as useful conversion tables
for weights and measures.
|
You may like...
Loot
Nadine Gordimer
Paperback
(2)
R383
R310
Discovery Miles 3 100
|
Email address subscribed successfully.
A activation email has been sent to you.
Please click the link in that email to activate your subscription.