![]() |
![]() |
Your cart is empty |
||
Showing 1 - 3 of 3 matches in All Departments
’n Omvattende versameling kleurfoto's, beskrywings en resepte met as bestanddeel plante wat eetbaar is en/of eetbare vrugte dra en inheems in Suid-Afrika voorkom. Resepte vir wildepruimjellie en kalbas-visbredie sal dalk jou mond laat water, maar die boek is ook 'n kultuurhistoriese rekord van 'n leefwyse van eenvoud wat al so te se uitgesterf het. Betsie Rood was 'n welbekende navorser-skrywer en kenner van kos en medisyne uit die natuur. In haar leeftyd het sy ook verskeie kookboeke die lig laat sien, onder andere Betsie Rood’s 101 traditional South African recipes.
Betsie Rood was a well-known researcher-writer and an expert in culinary matters and natural medicine. This book is a national treasure, not only because it collects centuries’ worth of knowledge, remedies and tips, but also because the various uses to which different local cultures put the same plants are listed in full.
|
![]() ![]() You may like...
The Impact of Technology and Innovation…
Michael Legg, Prue Vines, …
Paperback
R2,392
Discovery Miles 23 920
Economic Analysis of International Law
Eugene Kontorovich, Francesco Parisi
Hardcover
R3,455
Discovery Miles 34 550
|